Een visum is een document dat u nodig heeft om Nederland in te mogen reizen. Niet iedereen hoeft een visum te hebben.

 

Een visum kan voor kort of lang verblijf worden aangevraagd. Er zijn verschillende soorten visa; toeristenvisum, faciliterend visum, terugkeervisum en mvv. Als u in Nederland bent aangekomen, dan kunt u in sommige gevallen een verblijfsvergunning verkrijgen. Zie meer informatie

VISUM
VISUM

Een visum is een document dat u nodig heeft om Nederland in te mogen reizen. Niet iedereen hoeft een visum te hebben.

 

Of u een visum nodig heeft en zo ja wat voor soort, is afhankelijk van uw nationaliteit en uw reden van verblijf in Nederland. Een visum voor kort verblijf kan elektronisch worden aangevraagd, maar u moet ook zelf verschijnen  voor controle  en afgifte van biometrische gegevens. Een visum voor lang verblijf kan ook door de referent in Nederland worden aangevraagd.

BEZWAAR MAKEN

Is uw aanvraag voor een visum afgewezen? U heeft maar vier weken om bezwaar in te dienen. Daarna kan het niet meer. U moet snel handelen.

 

De Nederlandse Immigratie en Naturalisatiedienst, de IND, hanteert een streng toelatingsbeleid en fouten door u of de IND zijn gauw gemaakt. Met onze hulp lukt het vaak om alsnog een visum te krijgen. Als de IND uw aanvraag heeft afgewezen, bel ons direct voor een gratis consult: +31 (0)30 – 2333 248 of stuur ons een e-mail naar:walther@zumpolleadvocaten.nl of bos@zumpolleadvocaten.nl

QUICKSCAN

De IND hanteert een streng toelatingsbeleid en fouten zijn snel gemaakt. Voor € 200,-- ex btw controleren wij uw aanvraag en geven wij advies om de kans van slagen zo groot mogelijk te maken.

 

U moet aan een groot aantal voorwaarden voldoen voor een succesvolle aanvraag en u moet de juiste documenten aanleveren. Met onze jarenlange ervaring en expertise zijn wij in staat u snel te vertellen of de aanvraag volledig is of wat er nog nodig is. Bel voor een QUICKSCAN.