Tarieven

Ons kantoor staat voor betaalbare rechtsbijstand door specialisten aan particulieren, ondernemingen en instellingen.

 

Voor wij met uw zaak aan de slag gaan, maken wij een inschatting van uw kansen en kosten. Zo weet u waar u aan toe bent. Particulieren die hiervoor in aanmerking komen staan wij bij op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand. Is het inkomen hoger, dan verlenen wij onze bijstand tegen redelijke tarieven.

 

Uurtarieven
Onze uurtarieven liggen tussen de € 160,00 en € 225,00 (exclusief BTW). Wij berekenen geen kantoorkosten. Bij aanvang van de zaak proberen wij zoveel mogelijk inzicht te geven in de te maken kosten. Om u inzicht te geven in onze werkzaamheden, krijgt u bij elke nota een urenspecificatie.

 

Prijsafspraken
Zaken die zich daarvoor lenen bieden wij tegen een vaste prijs naar. Neem contact op voor mogelijkheden. 

 

Door de overheid gefinancierde rechtshulp
Particulieren kunnen aanspraak maken op door de overheid gesubsidieerde rechtshulp. Dat heet een toevoeging. Afhankelijk van het inkomen betaalt u een eigen bijdrage. Voor meer informatie verwijzen wij naar de site van de Raad voor Rechtsbijstand

 

Kosten
Wij informeren u van tevoren als wij kosten moeten maken die voor uw rekening komen. Bijvoorbeeld voor griffierechten, uittreksels of inschakelen van deskundigen.