ENGLISH WEBSITE 

UNDER CONSTRUCTION

ABOUT US
Jelle Walther

Jelle Walther werkt sinds 2000 als advocaat bij Zumpolle Advocaten. Hij is gespecialiseerd in het (reguliere) vreemdelingenrecht en het strafrecht.  Hij is betrokken geweest bij de oprichting van de Specialisten vereniging migratierecht advocaten (SVMA). Verder heeft hij gedoceerd bij oa. de OSR en HU. 

  • Lid van de Werkgroep Rechtsbijstand in Vreemdelingenzaken (WRV)
  • Lid van de Specialisten Vereniging Migratierecht Advocaten (SVMA)
  • Lid van Stichting Opleidingen Strafrecht Advocatuur Midden-Nederland

walther@zumpolleadvocaten.nl

Jelle heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- en subrechtsgebieden geregistreerd: strafrecht, jeugdstrafrecht, TBS, vreemdelingenstrafrecht, vreemdelingenrecht en vreemdelingenbewaring. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Hanno Bos

Hanno Bos werkt sinds 1990 als advocaat bij Zumpolle Advocaten. Hij is zich gaan specialiseren in het asielrecht en het vreemdelingenrecht. Handig daarbij is dat hij vijf talen spreekt, waaronder Portugees. Hij zet zich daarnaast in voor een betere kwaliteit van de rechtsbijstand aan vluchtelingen.

  • Lid van de Vereniging voor Asieladvocaten en Juristen Nederland (VAJN)
  • Lid van de Werkgroep Rechtsbijstand aan Vluchtelingen (WRV)
  • Lid van de Specialisten Vereniging Migratierecht Advocaten (SVMA) 
  • Bestuurslid van European Democratic Lawyers
  • Lid van de Werkgroep Rechtsbijstand in Vreemdelingenzaken (WRV)

Hanno heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- en subrechtsgebieden geregistreerd: asiel- en vluchtelingenrecht, vreemdelingenrecht en vreemdelingenbewaring. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.