Visum geweigerd is onderdeel van Zumpolle Advocaten. Visum geweigerd is opgesteld door mr Hanno Bos en mr Jelle Walther. Hanno Bos is 40 jaar lang advocaat geweest en heeft zich met name beziggehouden met het migratierecht. Per 1 januari 2024 is mr Bos gestopt als advocaat.

OVER ONS
Jelle Walther

Jelle Walther werkt sinds 2000 als advocaat bij Zumpolle Advocaten. Hij is gespecialiseerd in het (reguliere) vreemdelingenrecht, het strafrecht en mensenhandel.  Hij is betrokken geweest bij de oprichting van de Specialisten vereniging migratierecht advocaten (SVMA). Verder heeft hij gedoceerd bij oa. de OSR en HU.

  • Lid van de Werkgroep Rechtsbijstand in Vreemdelingenzaken (WRV)
  • Lid van de Specialisten Vereniging Migratierecht Advocaten (SVMA)
  • Lid van Stichting Opleidingen Strafrecht Advocatuur Midden-Nederland

walther@zumpolleadvocaten.nl

Jelle heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- en subrechtsgebieden geregistreerd: strafrecht, jeugdstrafrecht, TBS, vreemdelingenstrafrecht, vreemdelingenrecht en vreemdelingenbewaring en mensenhandel. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.